NO FILE
Contact Us

Wed, May 10th, 2017 12:00:00 am

Makeover of 2017

What started as a few minor changes to a home has turned into a complete make-over. From the original two story to a ranch adapted for retired life. The original guest wing has been converted into a completely renovated owners suite with a walk in shower and a free standing tub. A new kitchen has incorporated touches of reclaimed wood with a corner booth to enjoy the outdoors. Perhaps, the crown jewel of the project will be the additional sunroom. Every effort has been made to transform the original square footage into functional living space.

Highslide JS

Highslide JS

A dream come true for this client
Highslide JS

Brick fireplace scape
Highslide JS

Imagine standing at this sink and enjoying the view of a run way.
Highslide JS

Highslide JS

Highslide JS

Highslide JS

Highslide JS


<< Back to list page - Email this Page